loading

Festival Duurzame Mobiliteit

Categorie

animatie, evenement, ontwerp identiteit, webdesign

Opdrachtgever

Op donderdag 31 mei 2018 vond in de Rijtuigenloods in Amersfoort het eerste Festival Duurzame Mobiliteit plaats. Een exclusief event voor professionals, over technologie, gedrag en samenwerking. Een initiatief van het Ministerie van I&W, Rijkswaterstaat en RVO. Met als uitgangspunt dat we in beweging moeten komen willen we mobiliteit verduurzamen. Op zoek naar nieuwe energie, nieuwe dynamiek en nieuwe inspiratie. De titel van dit eerste event ‘Move on up!’ sluit hierop aan.

Werken aan mobiliteit

Het doel voor de vormgeving was een frisse, dynamische en inspirerende visuele stijl te ontwikkelen. Waarin het duidelijk wordt dat er gewerkt moet worden aan de verduurzaming van mobiliteit. Dat uitgangspunt hebben we vertaald naar letters die niet compleet zijn. Letters die in beweging komen. Letters gecombineerd met afbeelding m.b.t. mobiliteit. De transitie naar nieuwe duurzame vormen van mobiliteit is zichtbaar gemaakt door het kleurverloop van blauw naar groen.

Middelen

Voor dit evemenent hebben we de gehele aankleding van het festival verzorgt. Waaronder 15 animaties voor tijdens de plenaire sessie, de vormgeving van het podium, banners, een programmakrant, de website en de bewegwijzering.

Samenwerking

Bij dit project hebben we samengewerkt met EMMA Expert in Media en Maatschappij, Design&Ko, Spitz congres en event, Xander Wiersma en Melodiefabriek.